Hoved / Infertilitet

Som hadde anemi under graviditeten?

rolig ned raskt. Alt er bra med deg. når alt kommer til alt er leger mestre av trusler. !
les bedre et sitat fra boka til den franske fødselslege Michel Auden som han skriver om det !
Hemoglobinet mitt steg fra 80 til 90, og alt er bra! datteren ble født i tide og veide 3500 !

I mange land har alle gravide kvinner regelmessige blodprøver for hemoglobin (et pigment som finnes i røde blodlegemer). Det er allment antatt at dette er en effektiv måte å diagnostisere anemi og jernmangel på. Faktisk kan denne analysen ikke bestemme mangel på jern, fordi blodvolumet under graviditet øker betydelig, slik at konsentrasjonen av hemoglobin først og fremst gjenspeiler graden av blodfortynning på grunn av placentas aktivitet. Ved å studere dette fenomenet analyserte britiske forskere data fra en undersøkelse av mer enn 150 000 gravide som hadde hemoglobinnivå fra 8,2 til 9,5. Videre, hvis hemoglobinnivået ikke falt under 10,5 (105 g / l - red.), Da økte sannsynligheten for lav fødselsvekt, for tidlig fødsel og gestose (preeklampsi). En uheldig konsekvens av rutinemessig utførte blodprøver med hemoglobin er det faktum at millioner av gravide over hele verden feilaktig får diagnosen anemi og foreskrevet jerntilskudd. I dette tilfellet blir bivirkningene av jerninntak (forstoppelse, diaré, halsbrann, etc.) vanligvis ignorert. Det blir også ofte oversett at jern hemmer absorpsjonen av sink, som er kjent for å påvirke barnets vekt alvorlig....
Å VENNLIGST DU OG FRED.

Vitaminer Sorbifer Durules (jern + askorbinsyre) - gjennomgang

Vitaminer Sorbifer Durules under graviditet og etter fødsel av anemi

Jeg ble diagnostisert med anemi av en lokal terapeut på slutten av 6 måneders graviditet basert på resultatene av en blodprøve. De skrev en resept med en haug med frimerker og sendte meg til apoteket. Apotekeren var veldig sliten, det var allerede dager før karantene, og hun ba ikke engang om resept. Jeg vet ikke om stoffet vil bli solgt uten det (emballasjen sier nei, men dette er en tradisjonell setning for de fleste medisiner). "Spoiler": vil selge.

Emballasjen til nettbrettene er standard - i en liten eske, en oooooooooo instruksjon og en flaske mørkt glass med et mislykket lokk. Hun hadde en første obduksjonskontroll - det var nødvendig å rive av en stripe myk plast. Under lokket er det en gjennomsiktig ting som ALLTID faller av, blir fortryllende. Tablettene er uklare gulaktige, bikonvekse, lukter ubehagelige og gir en smak av narkotika når de kommer inn i munnen, men de er enkle å drikke på grunn av gjennomsnittsstørrelsen, etter at de har svelget og drukket, forsvinner smaken helt. Produsenten anbefaler å drikke rikelig med vann. Selv på emballasjen trekker den ganske stor.

Ved første besøk var jeg generelt redd for at medisinen ikke passet meg helt - jeg hadde hodepine, kastet opp, kastet opp og hadde moderat diaré. I to timer tenkte jeg at jeg ikke orket meg selv og måtte ringe ambulanse. Men beklager, alt ordnet seg og fra svakhet sovnet jeg, om morgenen våknet jeg svak, men i tolerant helse dro jeg til og med på jobb.

Den andre pillen ble gitt til meg med enorm moralsk lidelse, jeg var redd for å gjenta "i går" og var redd for ikke å ta medisinen, fordi dette ikke bare er vitaminer, men nettopp medisinen mot anemi. På kortet har jeg en direkte sykdomskode

ICD O99 | Anemi som kompliserer graviditet, fødsel og puerperium

Generelt er det klart at du vil ha det eller ikke, men du må drikke. Så jeg drakk. Den andre og påfølgende tabletter gikk uten spesialeffekter. Riktignok fikk jeg fremdeles bivirkninger fra mage-tarmkanalen. Peristaltikken i tarmene mine begynte å oppføre seg ganske uttrykksfullt. Temaet er ganske følsomt og ubehagelig, så hvem bryr seg - les det i sitatet.

Sorbifer har en så syk avføringsmiddel. Antall turer på toalettet for å tømme tarmene har økt fra en stabil per dag til 2-3, og noen ganger 4 ganger. Samtidig ble "utgangsproduktet" mye mindre tett og endret farge til en veldig mørk grønn-svart. Oppfordringene er uventede og veldig sterke, jeg var alltid redd for at jeg skulle bli presset et sted underveis, men.

Det som er fint, det er MULIG å drikke medisinen under graviditet. Dette er tillatt selv ved instruksjonene, men dosene skiller seg fra ikke-gravide, men alt er i instruksjonene.

Sorbifer Durules kan brukes under graviditet og under amming.

Og til slutt?

Legemidlet er veldig ubehagelig både i lukt og i reaksjonen fra MIN kropp på det, men det er veldig effektivt, derfor er det nødvendig å drikke som anvist, og jeg drikker. Men hvis jeg trengte et behandlingsforløp ikke i løpet av 2-3 måneder, men over en lengre periode, ville jeg sannsynligvis se hos en lege om andre muligheter, hvis noen, fordi effekten på fordøyelseskanalen passer meg egentlig ikke.

Forresten, etter fødselen, sluttet lukten å opphisse meg så mye. Vel, han er selvfølgelig ikke en fontene, men ikke noe kritisk. Verden har generelt sluttet å lukte sterkt, og spesielt dette stoffet))
Det er alltid vanskelig å komme med anbefalinger om medisiner. Jeg er ikke lege, og per definisjon har jeg ingen rett til å anbefale noe, fordi jeg ikke er i stand til å vurdere de potensielle risikoene. Det er derfor jeg "ikke anbefaler" medisinen - det bør gjøres av en spesialist, men for meg er det ekstremt effektivt, derfor vurderer jeg det til 4 *, og fjerner ett poeng for bivirkninger.

I teorien planla jeg å avslutte anmeldelsen, men etter fødselen begynte Sorbifer å handle annerledes på fordøyelseskanalen min. I stedet for en avføringseffekt begynte han å handle motsatt - han begynte å styrke seg. En slik glede å være ærlig. Så langt ble jeg anbefalt å bruke enten glyserin suppositorier (150-200 rubler for 10 stykker) eller mikroklystere (300 rubler for 5 stykker), men dette er definitivt ikke et alternativ for en konstant. Jeg planlegger å fullføre Sorbifer-flasken og runde av. Jeg vil prøve å finne en erstatning, fordi Jeg kan ikke helt slutte å ta jern.

Egentlig, på grunn av en helt uventet endring i bivirkningene fra meg, minus en stjerne til, og jeg anbefaler ikke det hvis det er andre alternativer. Men som jeg forstår det, med alternativene, er heller ikke alt veldig rosenrødt..

Anemi under graviditet

Fordi Du er ikke innlogget. Å komme inn.

Fordi du er ikke en pålitelig bruker. Hvordan bli en tillit.

Fordi emnet er arkivert.

Fordi Du er ikke innlogget. Å komme inn.

Fordi du er ikke en pålitelig bruker (telefonnummer ikke bekreftet). Tast inn og bekreft telefonnummeret. Mer om tillit.

Fordi emnet er arkivert.

Fordi Du er ikke innlogget. Å komme inn.

Fordi du er ikke en pålitelig bruker (telefonnummer ikke bekreftet). Tast inn og bekreft telefonnummeret. Mer om tillit.

Fordi emnet er arkivert.

Fordi Du er ikke innlogget. Å komme inn.

Fordi du er ikke en pålitelig bruker (telefonnummer ikke bekreftet). Skriv inn og bekreft telefonnummeret ditt. Mer om tillit.

Fordi emnet er arkivert.

Fordi Du er ikke innlogget. Å komme inn.

Fordi du er ikke en pålitelig bruker (telefonnummer ikke bekreftet). Tast inn og bekreft telefonnummeret. Mer om tillit.

Fordi emnet er arkivert.

Fordi Du er ikke innlogget. Å komme inn.

Fordi du er ikke en pålitelig bruker (telefonnummer ikke bekreftet). Tast inn og bekreft telefonnummeret. Mer om tillit.

Fordi emnet er arkivert.

Fordi Du er ikke innlogget. Å komme inn.

Fordi du er ikke en pålitelig bruker (telefonnummer ikke bekreftet). Tast inn og bekreft telefonnummeret. Mer om tillit.

Fordi emnet er arkivert.

Fordi Du er ikke innlogget. Å komme inn.

Fordi du er ikke en pålitelig bruker (telefonnummer ikke bekreftet). Tast inn og bekreft telefonnummeret. Mer om tillit.

Fordi emnet er arkivert.

Fordi Du er ikke innlogget. Å komme inn.

Fordi du er ikke en pålitelig bruker (telefonnummer ikke bekreftet). Tast inn og bekreft telefonnummeret. Mer om tillit.

Fordi emnet er arkivert.

Fordi Du er ikke innlogget. Å komme inn.

Fordi du er ikke en pålitelig bruker (telefonnummer ikke bekreftet). Skriv inn og bekreft telefonnummeret ditt. Mer om tillit.

Fordi emnet er arkivert.

Fordi Du er ikke innlogget. Å komme inn.

Fordi du er ikke en pålitelig bruker (telefonnummer ikke bekreftet). Tast inn og bekreft telefonnummeret. Mer om tillit.

Fordi emnet er arkivert.

Hele graviditeten var med lavt hemoglobin. Standardpoengene mine var 95-97. Gikk de opp til 100, var det høytid. Etter lange og fruktløse "kamper" for forfremmelse ble jeg fortsatt sendt til en hematolog. Og jeg dro til Tonus-mor til Volkova Svetlana Alexandrovna. Forresten, bare på termin. Det var tre besøk: den første, den andre med resultatene av de nødvendige testene, og kontrollen etter behandlingen. Jeg må si med en gang at behandlingen var såååå dyr. Erytropoietin-injeksjoner. Ikke bare er det dyrt, men stoffet selges ikke overalt, jeg fant det knapt.
I følge resultatene: ett kurs var nok, steg til 113 og gikk ikke ned til fødsel, steg til og med litt mer, det var 116 på sykehuset. Etter kurset, før fødsel, for å opprettholde effekten, så Totem.

P.S. Jeg tar forbehold om at slik behandling var basert på resultatene av testene mine. Jeg vil ikke gjengi navnet på anemi, jeg husker ikke, de er forskjellige.

Fordi Du er ikke innlogget. Å komme inn.

Fordi du er ikke en pålitelig bruker (telefonnummer ikke bekreftet). Skriv inn og bekreft telefonnummeret ditt. Mer om tillit.

Anemi under graviditet

Anemi er en sykdom forårsaket av en reduksjon i hemoglobin og antall røde blodlegemer. Dette er en veldig vanlig sykdom når du bærer en baby. Gravide kvinner er preget av en jernmangelform av sykdommen..

Anemi under graviditet

Ulyana »16. sep 2014, 21:43

Doctorsforum anbefaler:
  • Hvordan få en mann til å ta spermogram
  • Daglig sex følger ikke med graviditet
  • Graviditet etter keisersnitt
  • Naturlige stimulanser av graviditet - gjørme, sjø, luft.
  • Når kan du planlegge en graviditet etter en frossen graviditet
  • Folsyre
  • Fødselsanmeldelser
  • Graviditetsplanlegging
  • Forbereder deg på graviditet
  • Hvilke vitaminer du skal ta før graviditet?
  • Bestemmelse av eggløsning
  • Vitaminer vitrum prenatal for gravide kvinner. Anmeldelser

Re: Anemi i svangerskapet

AnnaKh »29. sep 2014, 21:56

Re: Anemi i svangerskapet

Ulyana »13. oktober 2014, 16:56

Re: Anemi i svangerskapet

Helen »28. oktober 2014 12:29

Re: Anemi i svangerskapet

Ulyana »28. oktober 2014 01:51

Re: Anemi i svangerskapet

Katerina45 »9. august 2015, 14:09

Re: Anemi i svangerskapet

Ira »13. august 2015, 00:01

Re: Anemi i svangerskapet

Miroslava »22. nov 2015, 16:03

Re: Anemi i svangerskapet

Veronica »22. nov 2015, 16:53

Re: Anemi i svangerskapet

pola »02 jan 2016, 20:08

Sykdommen er delt inn i milde, moderate og alvorlige former. Problemet er at den opprinnelige formen er veldig vanskelig å identifisere. Bare blodprøver foreskrevet av en gynekolog vil hjelpe, og det er nesten ingen advarselssymptomer for brudd.

Noen ganger uttrykkes anemi under graviditet av blekhet i huden. Sykdommen kan føre til alvorlige forstyrrelser i morens og fostrets tilstand, derfor begynner forebygging så tidlig som mulig..

Hva er faren?

Sykdommen oppstår som regel etter 19-20 ukers graviditet. Før fødsel forverres forløpet, siden behovet for jern øker sterkt. Hvis dette elementet ikke er nok for mor og barn, utvikler det seg anemi, som kan provosere for tidlig fødsel med alvorlig blødning. Etter at babyen er født, bidrar sykdommen til en reduksjon i melkeproduksjonen..

Jernmangel kan i stor grad påvirke intrauterin tilstand (hypoksi og underernæring) og utviklingen av fosteret, forårsaker forsinkelse. Babyen kan bli født med utilstrekkelig vekt og svak immunitet.

  • rask utmattbarhet;
  • svakhet;
  • tørr hud;
  • hårtap;
  • svimmelhet;
  • besvimelse;
  • mild takykardi.

Disse anemiske manifestasjonene er forårsaket av oksygenmangel. Også anemi under graviditet manifesteres noen ganger av sideropeniske symptomer. De oppstår på bakgrunn av dysfunksjon av enzymer, som inkluderer jern..

  • peeling, tørrhet og blekhet i huden;
  • "Stikker" på kantene av leppene;
  • livløs og sprøtt hår.

Ofte bemerkes visse perversjoner eller avvik i smak, for eksempel "absorberer" en gravid kvinne rå poteter, selv om hun ikke har spist den før eller vil spise jord, såpe, kritt.

For å forebygge og behandle sykdommen, bør en kvinnemeny inneholde produkter:

  • kjøtt;
  • eggeplomme;
  • lever;
  • kakao, meieriprodukter;
  • en fisk;
  • sopp;
  • bokhvete;
  • grønnsaker og frukt (aprikoser, gulrøtter, pærer, epler);
  • mandler og bønner;
  • tang.

Anemi under graviditet behandles med jernmedisiner. Hva slags medisin som trengs, bestemmes av legen på individuell basis. Oftere foreskrives medisiner i form av piller eller tabletter. Opptakstid varer ca. 3 måneder. Hemoglobinnormalisering observeres 2-3 uker.

Liste over legemidler som brukes til behandling: ferroplex, conferon, fenuls, ferronal, ferroceron, tardiferon og ferlatum.

Anmeldelser for artikkelen
Hemoglobin er normen og ikke normen. Anemi under graviditet: årsaker, forebygging og behandling..
Side 3

Tilbake til artikkelen

Jævla prinsesse
Så alle har en individuell reaksjon. Jeg ble allergisk mot sorbifer. Min venn også.

Aisa
Og på en dag satte jeg meg, i tillegg til fenuler, til å spise noe på en dag, minst en fra listen, eller to.
kjøtt
granateple (juice eller frukt)
rødbeter + gulrøtter (juice eller salat)
et eple

Jeg gikk tom for fenuler, jeg drakk ikke i fire dager, jeg tror jeg tar en pause, så lenge jeg kan drikke den uten å stoppe. Mannen min kom og gledet seg over den grønne fargen på huden min. Jeg begynte å drikke mer :)

Det er en Temka om anemi og heving av hemoglobin av produkter. Les der.
Rådene er typiske. 1-2 ganger i uken lever, hver dag for kokt storfekjøtt 200 gram reklame, granatepler, epler. Bokhvete blir malt hver dag.
Fra vegetabilsk mat absorberes jern dårligere, selv om det inneholder mer av det. Så det er bedre å legge på kjøtt.
Vel, jeg leste en storbudsjettversjon et sted at det er mye rød kaviar :)

Lagt til etter 1 minutt og 52 sekunder:

Jeg skal ha keisersnitt. Så jeg er bekymret for hemoglobinet. Allerede fristet til å drikke disse stoffene, og hemoglobin fortsetter å falle og falle.
Det var sant at siste gang gikk opp fra 103 til 106

Anemi under graviditetsanmeldelser

Kusik takk for at du sa om en så detaljert analyse - vi har aldri hørt om noe slikt i LCD-skjermen som skal foreskrives. Jeg spør når jeg går til gynekologen, i det minste overleverer jeg den til denyuzhku et sted. Husker du ikke hva denne analysen heter? Bare en detaljert blodprøve? Kan du fortelle nærmere hva som skal vises der? Hvis du betaler for å gå for å gjøre, må du vite minst noe å lære.
Elenochka Nei, Len. Jeg drikker granateplejuice når det er mulig, selv om jeg fortynner den litt. Men kjøtt (noe), fisk (selv om jeg alltid elsket det mer enn kjøtt), bokhvete - jeg kan bare ikke klemme det inn i meg selv. Det viser seg at de ikke en gang kan føle seg syke. Sannsynligvis gravid en slags skift i kroppen.
Divo du er en optimist i livet. Bra gjort. Selv om jeg i utgangspunktet er enig med alt du sier (om andre emner), men for øyeblikket vil det dessverre ikke være mulig å dra nytte av rådene dine. Jeg ble bare bedre. Du må forbedre helsen din, i det minste litt mer.
Natalishka Takk, du kan virkelig male bokhvete, og sannsynligvis kan den tilsettes supper, som kli. Kanskje jeg i det minste kan "bruke" den
Ferrogem så ut - det ville være godt å drikke. Videre, etter 36 uker, sier gravide at multivitaminer bør slutte å drikke, der det er kalsium. Så han som tilsetningsstoff ville ikke skade. Det er bare på internettapotekene jeg bruker, det er det ikke. Hvor kjøpte du den?

Alelya Den siste analysen jeg hadde - 100 var hemoglobin. Dette er ved 30 ukers svangerskap. Omtrent 18 uker hadde jeg 125. Men nå ser det ut til at det har falt til og med under 100. Under sykdommen dukket det opp en anemisk tilstand som jeg bare føler. Men den detaljerte analysen ble ikke foreskrevet for meg, dessverre (I vår LCD er nesten ingenting foreskrevet i det hele tatt, de sjekker ikke, dette er sannsynligvis problemet med noen LCD). Og nå ser det ut til at immuniteten er svekket, pluss alt. Legen ba om å foreskrive noe for å forbedre immuniteten, men hun sa at det ikke var nødvendig. Selv ingen analyse bestilt for å sjekke meg. I det minste betalt. Før graviditet hadde jeg ingen interferonstatus. Injiseres med immunomax. Og ble umiddelbart gravid.

Baby
ta en generell blodprøve, hvis hemoglobin er lavt, bør legen gi en henvisning for en mer detaljert analyse for å finne ut om dette er jernmangelanemi

Natalishka takk. Jeg vil definitivt male bokhvete. Og jeg vil spise det. Jeg er veldig bekymret for Lyalik.
Jeg fant den på internett om ferrogem, leste den og likte den. Spørsmålet er hvor jeg skal kjøpe. I helgen skal vi ri, kanskje jeg finner hvor

Sakura Jeg har allerede spurt i Temko, jeg har ikke sett dette svaret. Og Totema ser ut til å være i ampuller - hvordan de drikker det?
Marywik det er det jeg vil gjøre, Kusik fortalte meg allerede om det. Til legen på nummer 9 bare hvis mulig. takk for jobben

Baby
Jeg vil også kopiere disse, kanskje noen andre kommer til nytte:

Analysen gjorde det selvfølgelig.
Legen utnevnte "Sorbifer Durules".

Men jeg kjenner fortsatt smaken av jern. Jeg prøver å "bite" ham. Spis-spis-spis-spis. Mareritt.

Analysene mine viste hemoglobin-110 og hematokrit 32,9%, norm 36-50%

LENAiDAVID,
Ingen grunn til å bekymre seg
Hemoglobin over 100 er normalt. Hva er dine subjektive følelser? Føler du deg svak, søvnig, svetter? Er det hele blekt, blodfattig? Hvis ja - gå mer, sett deg mindre ved datamaskinen, spis sunn mat. Det er generelt nyttig å forlate byen i helgene og donere blod på mandag.

Visualiseringsmetoden hjelper også. Ta noe metallisk (klokke, spiker, nøkkel.) I hånden din og forestill deg hvordan du absorberer det, hvordan det løser seg opp i blodet ditt og metter det med nyttig jern.

Jeg hadde en perle-82-86, de ga injeksjoner. Det er greit (jeg har levd med anemi hele livet), men under graviditeten kan denne saken forverres.
110 for meg personlig er super! så ikke bekymre deg, følg legen, alt vil være i orden.

granatepler, gulrøtter, tørkede aprikoser, rosiner, valnøtter, epler, fersken, rødbeter, bokhvete, lever, frisk luft.

Og her er en annen interessant ting:
M.V. Shvetsov
Kandidat for medisinsk vitenskap (perm)

"Kvinnekonsultasjon på nittitallet gjennom øynene til en psykoterapeut"

Del II. Hvilken medisin kan ikke

"Iron opinion"
Anemi er en måte å beskytte en gravid kvinne mot smittsomme og ikke-smittsomme komplikasjoner i forhold til mangel på T-koblingen av immunitet. En slik konklusjon ble grunnlaget for å utstede et copyright-sertifikat for et intellektuelt produkt (analogt med en oppdagelse i det post-sovjetiske systemet), samt publisering i "Journal of Obstetrics and Women's Diseases" fra Military Medical Academy i 1999, men møtte ikke svar fra kolleger. En merkelig forståelse av forskere om deres plikt ble oppdaget. Nesten ingen er interessert i andres ide, selv om det ser ut som originalitet. Selv om vi advarte og argumenterte for at konsekvensene av ukontrollert (og såkalt forebyggende) administrering av jern til gravide kan være svangerskapspyelonefritt, sepsis hos mor og nyfødt, intrauterin fosterdød, ble vitenskapen stille og forberedt på en kamp fra et bakhold (les: å forsvare en avhandling). Ingen ønsket engang å sjekke, selv om det er flere forskningsinstitutter for fødselshjelp i landet. Tvert imot har dusinvis av teser blitt forsvart på fordelene med jerntilskudd. Men systemet med grunnleggende bevis i dem passer ikke alltid. Samtidig spurte professor Startseva på forumet "Mor og barn" en av ideologene om utnevnelsen av jern til gravid professor Shekhtman M.M. et dusin spørsmål, som ble lovet å bli besvart skriftlig. Sju år har gått siden den gang, men det er ikke noe svar og vil ikke være, fordi argumentene til professor Shekhtman ikke lover å bli bevis på hans korrekthet. (Jeg angrer på å si at det viktigste bevissystemet i fødselshjelp er en referanse til en offisiell myndighets oppfatning.) I forholdene til en reduksjon i fødselsraten i landet, kunne slik uoppmerksomhet på et brennende problem bare forklares med én ting - for å tjene "sin" idé er moderne forskere klare til å gjøre noen ofre (blant de som ikke forstår eller dissens).

For å kunne bli hørt oppstod ideen om å utarbeide flere doktorgradsoppgaver om de negative effektene av jerntilskudd. To avhandlinger ble likevel forsvart, takket være overbevisningen fra professor Startseva og hennes medarbeidere, unge studenter. Og til og med godkjent av Higher Attestation Commission. Likevel, på neste forum "Mor og barn" (Kazan, 2007), som før, uten en skygge av forlegenhet, kampanjer hovedekspertene (men viser ikke) for den obligatoriske utnevnelsen av jern under graviditet (selv i fravær av anemi). Samtidig rapporterer de også om barn- og mødredødelighet. "

anemi under graviditet

  • Gruppe: brukere
  • Innlegg: 594
  • Oppe på siden der oppe ^
  • Gruppe: brukere
  • Innlegg: 1621
  • Oppe på siden der oppe ^
  • Gruppe: brukere
  • Innlegg: 420
  • Oppe på siden der oppe ^
  • Gruppe: brukere
  • Innlegg: 594
Sitat (Kucka @ 30. april 2010, 13:15)
så granateplejuice,
  • 0
  • Oppe på siden der oppe ^
  • Siden 10.11.2010 i status som mamma)))
  • Gruppe: brukere
  • Innlegg: 112
  • 0
  • Oppe på siden der oppe ^
  • Bursdagsjente)))
  • Gruppe: brukere
  • Innlegg: 2839

Ilona ble født 05.05.08, og Vladya 04/09/10

..Eventuelt innfall. for pengene dine. Du betaler. Jeg er slem.

  • 0
  • Oppe på siden der oppe ^
  • Midt på dagen.
  • Gruppe: brukere
  • Innlegg: 781
  • 0
  • Oppe på siden der oppe ^
  • gammelt kallenavn: beremennaia
  • Gruppe: brukere
  • Innlegg: 2.364
Sitat (selena1108 @ 30. april 2010, 12:24)
Jeg fant ikke på søket om behandling av anemi - spørsmålet er veldig relevant for meg - hvilke stoffer som ble drukket og hvilke som er mer effektive, med tanke på bivirkningene som forstoppelse og kvalme
  • 0
  • Oppe på siden der oppe ^
  • vanlig bruker
  • Gruppe: brukere
  • Innlegg: 453
QUOTE (mareritt @ 01 mai 2010, 13:03)
Hemoglobinet mitt steg først etter Totema. Men jeg kunne ikke drikke denne infeksjonen uten juice.
  • 0
  • Oppe på siden der oppe ^
  • Jeg er en engel, men raskere på et kosteskaft!
  • Gruppe: brukere
  • Innlegg: 696
  • 0
  • Oppe på siden der oppe ^
  • Khomyak-khomyakovsky
  • Gruppe: brukere
  • Innlegg: 1.193
  • 0
  • Oppe på siden der oppe ^
  • Gruppe: brukere
  • Innlegg: 986

Innlegget har blitt redigertover: 05/02/2010 - 12:24

  • 0
  • Oppe på siden der oppe ^
  • Jeg har en fantastisk sønn :))
  • Gruppe: brukere
  • Innlegg: 140
  • 0
  • Oppe på siden der oppe ^
  • vanlig bruker
  • Gruppe: brukere
  • Innlegg: 594
  • 0
  • Oppe på siden der oppe ^
  • Jeg har en fantastisk sønn :))
  • Gruppe: brukere
  • Innlegg: 140
Sitat (Kudrik @ 05. mai 2010, 20:41)
Jeg prøvde bare ikke epler og kjøtt og ferrumlek og fenuler til null fornuft, jeg bestemte meg for å bare ikke tenke på det
  • 0
  • Oppe på siden der oppe ^
  • nylig på forumet
  • Gruppe: Nybegynnere
  • Innlegg: 3

mareritt (05/01/2010 - 13:03) skrev:

  • 0
  • Oppe på siden der oppe ^
  • vanlig bruker
  • Gruppe: brukere
  • Innlegg: 176
  • 0
  • Oppe på siden der oppe ^
  • megateronosaurus
  • Gruppe: brukere
  • Innlegg: 6 493

mareritt (05/01/2010 - 13:03) skrev:

:) Jeg er sannsynligvis en pervers - men jeg liker det.. (i hvert fall foreløpig))
Selv om legen selv advarte om at det var en stygg ting og sa at det virket som mer eller mindre med kirsebærjuice (men det kommer aldri ferskpresset, og en annen lege ba meg om ikke å drikke hermetisk juice). Derfor fortynner jeg totemet med rent vann og drikker gjennom et sugerør, som noen Coca-Cola :)
Mens jeg drikker 2 ampuller av gangen, men de ba meg om å bringe det til 3-4, bare gradvis. Og så fortalte de meg det i 2 uker, så kontroll, og så vil jeg kanskje bytte til ferrumlek.

Jeg fikk beskjed om ikke å kombinere totem med kalsiumholdig mat (ta en pause mellom minst 2-3 timer), men kombinere den med kjøtt hvis mulig (men det er vanskelig for meg, jeg kan nesten ikke tvinge meg selv til å spise kjøtt) - så i det minste med bokhvete. Jeg drikker ferskpresset granateplejuice, men de sier at mye av det er skadelig, ikke mer enn 100-200 ml per dag..

Graviditetsanemi

Graviditet og fødsel. Forum for foreldre med mange barn

  • Ubesvarte emner
  • Aktive emner
  • SearchMobile versjon

Graviditet og fødsel ⇒ Anemi hos gravide kvinner

Moderator: Sea of ​​positive

Manyashas melding »9. sep 2015, 18:06

Post Sea of ​​positive »09 sep 2015, 18:08

Innlegg av Nastya »9. september 2015, 18:23

Innlegg av SAVA »09 sep 2015, 18:25

manyasha,
Det skjer. Du er en klassisk IDA-kandidat.
Vend inn serumjernet ditt. Fra dette vil de bestemme hvordan de skal heve. Men mest sannsynlig var det opprinnelig injiserbare, og deretter tabletter. ellers vil babyen lide.

Lagt til etter 1 minutt og 19 sekunder:
Generelt leste jeg tittelen på emnet som "en hær av gravide kvinner." Jeg gikk inn, og det lurte på hvordan..

Innlegg av SuperNik_Anna »9. september 2015 18:59

Manyashs melding »9. sep 2015, 19:02

Meldingslys i vinduet »9. sep 2015, 19:08

Innlegg av mama_ezh »9. september 2015, 19:08

Skrevet av Olegio »9. september 2015, 19:09

Post Sea of ​​positive »09 sep 2015, 19:10

Skrevet av Cassandra »9. september 2015, 19:15

Skrevet av Olguta »9. sep 2015, 19:16

Post Sea of ​​positive »09 sep 2015, 19:21

Skrevet av Kristina1986 »9. september 2015, 19:26

manyasha, i alle graviditeter 70-80. Ikke høyere. Hopper til fødsel.
Normalt 100. Ovenfor er veldig sjelden, og jeg føler meg dårlig.
Ingen fant årsaken.

Lagt til etter 1 minutt og 26 sekunder:
JA, ennå, narkotika øker det ikke

Melding fra manyash »9. sep 2015, 19:28

Hilsen til alle mødre!

Hvem møtte anemi hos spedbarn? Hva var behandlingen til? Og hvor farlig er det i det hele tatt?

Situasjonen vår er som følger. På 5 måneder.

Faktisk, hva har anemi og folat å gjøre med det? : ukjent:

Lagt til etter 6 minutter og 26 sekunder:
Og historien vår ble videreført. Søndag kl.

  • Nyttige nettsteder
  • ↳ Fem barn eller mer!
  • ↳ Forum for innbyggere i Moskva
  • La oss bli kjent
  • ↳ Hei, stor!
  • Store familier og samfunn
  • ↳ Nyheter, kunngjøringer, informasjon
  • ↳ Trenger hjelp fra en stor familie!
  • ↳ Finn barn
  • ↳ Juridisk rådgivning
  • ↳ Vanlig årsak
  • ↳ Loven om store
  • ↳ Fødselskapital
  • ↳ Familieplanlegging og sexopplæring
  • ↳ Juvenile Justice
  • ↳ Diskusjonsklubb
  • Avstemninger
  • ↳ Partier, tjenestemenn, organisasjoner
  • ↳ Hviteliste
  • ↳ Svarteliste
  • ↳ Parti av stort
  • Regionale foreninger, nyheter, fordeler
  • ↳ Moskva
  • ↳ HLW
  • ↳ JSC
  • ↳ NAO
  • ↳ CAO
  • ↳ SVAO
  • ↳ SZAO
  • ↳ TAO
  • ↳ CAD
  • ↳ Sør administrativt distrikt
  • ↳ SØD
  • ↳ Sørvest administrativt distrikt
  • ↳ Zelenograd
  • ↳ Moskva-regionen
  • ↳ Hyttelandsbyer
  • ↳ Moskva. Sosiale pakker
  • ↳ St. Petersburg
  • Federal Det østlige føderale distriktet
  • ↳ Amur-regionen
  • ↳ EAO
  • ↳ Kamchatka
  • ↳ Magadan
  • ↳ Primorsky Territory
  • ↳ Sakha
  • ↳ Sakhalin
  • ↳ Khabarovsk
  • ↳ Chukotka autonome Okrug
  • ↳ Volga føderale distrikt
  • ↳ Bashkortostan
  • ↳ Kirov
  • El Mari El
  • ↳ Mordovia
  • ↳ Nizhny Novgorod
  • ↳ Orenburg
  • ↳ Penza
  • ↳ Perm
  • ↳ Samara
  • ↳ Saratov
  • ↳ Tatarstan
  • Ly Ulyanovsk
  • ↳ Chuvashia
  • ↳ Udmurtia
  • ↳ NWFD
  • Hang Arkhangelsk
  • ↳ Vologda
  • ↳ Kaliningrad
  • ↳ Karelia
  • ↳ Komi
  • ↳ Murmansk
  • ↳ Novgorod
  • ↳ Pskov
  • Federal Nord-Kaukasus føderale distrikt
  • ↳ Dagestan
  • ↳ Kabardino-Balkaria
  • ↳ Stavropol
  • ↳ Tsjetsjenia
  • ↳ Sibiriske føderale distrikt
  • ↳ Altai
  • Ury Buryatia
  • ↳ Irkutsk
  • ↳ Kemerovo
  • ↳ Krasnoyarsk
  • ↳ Novosibirsk
  • ↳ Norilsk
  • Family "Familie"
  • ↳ Omsk
  • ↳ Tomsk
  • ↳ Chita
  • ↳ UFO
  • ↳ Jekaterinburg
  • ↳ Magnitogorsk
  • ↳ Tyumen
  • ↳ KhMAO
  • ↳ Chelyabinsk
  • ↳ YANAO
  • ↳ Det sentrale føderale distriktet
  • ↳ Belgorod
  • ↳ Bryansk
  • ↳ Vladimir
  • One Voronezh
  • ↳ Ivanovo
  • ↳ Kaluga
  • ↳ Kostroma
  • ↳ Kursk
  • ↳ Lipetsk
  • ↳ Ørn
  • ↳ Ryazan
  • ↳ Tambov
  • ↳ Tver
  • ↳ Tula
  • ↳ Jaroslavl
  • ↳ SFD
  • ↳ Adygea
  • ↳ Astrakhan
  • ↳ Volgograd
  • ↳ Krasnodar
  • ↳ Krim
  • ↳ Rostov ved Don
  • ↳ Utenlandske land
  • ↳ Australia
  • ↳ Hviterussland
  • ↳ Bulgaria
  • ↳ Tyskland
  • ↳ Georgia
  • ↳ Israel
  • ↳ Canada
  • ↳ Ukraina
  • Medisin, helse, utseende
  • ↳ Medisin for oss
  • Or Pediatrisk ortopedi
  • ↳ Helse til foreldre med mange barn
  • ↳ Vaksinasjoner
  • ↳ Homeopatisk konsultasjon
  • ↳ Vær vakker!
  • Gå ned i vekt riktig
  • Vi skal føde, vi vil oppdra, vi vil oppdra!
  • ↳ Graviditet og fødsel
  • ↳ Jeg gikk ikke for abort!
  • Birth Hjemmefødsel: fordeler og ulemper
  • ↳ Keisersnitt
  • ↳ Babyer
  • ↳ Å mate en baby
  • Å oppdra barn
  • ↳ Råd til voksne
  • ↳ Psykologi
  • ↳ Sosionikk
  • ↳ Pedagogiske spill
  • ↳ Familiebarnehage
  • ↳ detsadik.org
  • ↳ Spesielle barn
  • ↳ Utdanning og utvikling av barna våre
  • ↳ Engelsk
  • ↳ BRUK
  • ↳ Gebyrer
  • Learning Familielæring
  • ↳ Situasjonen i utdanningssystemet. I går i dag i morgen
  • ↳ Sport
  • ↳ Veiledere og instruktører
  • ↳ Fosterfamilier
  • ↳ Fosterfamilier. Skrekkhistorier
  • ↳ Fosterfamilier. La oss bli kjent
  • ↳ De leter etter foreldre
  • Åndelig rikdom
  • ↳ Familie - liten kirke
  • ↳ Ortodokse høytider
  • ↳ Spørsmål til presten
  • ↳ Forum for ortodokse kvinner
  • ↳ Jeg og huset mitt skal tjene Herren
  • Huset vi bor i
  • ↳ Overnatting
  • ↳ Landsted
  • ↳ Landsted. Bygning
  • ↳ Hus og mye. Kjøpe, selge, leie
  • ↳ Hjem
  • ↳ Dyr
  • ↳ Landbruk
  • ↳ Matlaging
  • ↳ Matlaging. Servise og kjøkkenutstyr
  • ↳ Matlaging. Festbord
  • ↳ Matlaging. Spørsmål, tips og kulinariske samtaler
  • ↳ Håndarbeid
  • Livet til en stor familie
  • ↳ Erfaringsutveksling
  • ↳ Auto
  • Alt om å spare hjemme
  • ↳ Avhengige og kodeavhengige forhold
  • Pappaklubb med mange barn
  • ↳ Online shopping
  • ↳ Kultur og kunst
  • ↳ Plakat
  • ↳ Musikk
  • ↳ Reise, ferie, møter
  • ↳ Aktiv hvile
  • ↳ Virksomhet, arbeid, deltidsarbeid
  • Familien hjelper familien
  • Gi det bort, gratis
  • ↳ Jeg tar imot som gave
  • Annen
  • ↳ Humor for hele familien
  • ↳ Om alt i verden
  • ↳ Våre konkurranser
  • ↳ Dagbøkene våre
  • ↳ autoliga
  • ↳ Babayka
  • ↳ Trollkvinne
  • ↳ Christina 1986
  • ↳ Fox
  • ↳ Malyuska
  • ↳ manyasha
  • ↳ Olga A.G.
  • ↳ Skummel fortelling
  • Handlerekke
  • Save Vi sparer sammen
  • ↳ Felleskjøp
  • ↳ Felleskjøp. Tilbygg
  • ↳ Felleskjøp. Avstemninger
  • ↳ Felleskjøp. Innkjøpsarkiv
  • Save Vi sparer sammen. Salg og nettverkstilbud
  • ↳ Kjøp-selg-endring
  • ↳ Kjøp og selg. Baby
  • ↳ Kjøp og selg. Voksen
  • Mnogodetok.ru
  • Tidssone: UTC + 03: 00
  • Slett informasjonskapsler

Drevet av phpBB® Forum Software © phpBB Limited Russisk phpBB-støtte

Tid: 0.127s | Peak Memory Usage: 3.83 MB | GZIP: På

Anemi under graviditetsanmeldelser

På råd fra en lege drakk hun granateplejuice, hun sa at du kan drikke så mye du vil, dagen etter torturerte de tarmkolikk. å gå på toalettet etter det er rett og slett urealistisk. Jeg vil ikke drikke den lenger.

Jeg leste på internett at saften skulle drikkes 2-3 slurker om dagen. Det virker for meg ikke nok. Jeg drikker et halvt glass - et glass

Jeg leste det hematogenet ved f. kontraindisert (dette er riktig på det og indikert): ded:

de sier imidlertid at gravide spiser det rett i løpet av fødsel og barnepass, og ingen er imot: 008:

de sier imidlertid at gravide spiser det rett i løpet av fødsel og barnepass, og ingen er imot: 008:

Damn, det er ekkelt, men jeg elsker hematogen så mye siden barndommen. De fant meg også anemi, selv om jeg leste indikatorene her for alle... 98, 108. Jeg har 113. Vel, noen ganger føler jeg meg svak. Jeg begynte å drikke ferum lek - de ga den til boligkomplekset, så jeg skulle spise mer mat rik på jern.

Jeg leste det hematogenet ved f. kontraindisert (dette er riktig på det og indikert): ded:

Wow, jeg visste ikke. I dag ville jeg kjøpe den og spise den. takk for infoen

først identifiser årsaken til anemi hos hematologer (for eksempel i Snegirevka)

Ja, anemi er annerledes, og noen ganger har jerninnholdet ikke noe å gjøre med det (som mitt).

Hvem takler henne hvordan?

du må ta blodbiokjemi og finne ut årsaken - det kan være to av dem - mangel på jern eller vitamin B12 og folsyre. i det andre tilfellet, å ta jernpreparater, spise granatepler og leveren ikke er et universalmiddel (mitt tilfelle - jeg var fylt med sorbifer og andre lignende medikamenter, resultatet er det samme), så vendte jeg meg til en annen lege, gjorde biokjemi, ifølge resultatene er behandlingen IKKE MED JERN - og se begynte hemoglobin å vokse!

Jenter, kan noen fortelle meg, med mild (begynnende) anemi, foreskrev de et jernholdig medikament og ba om å gå til dagssykehuset for glukosedråper. er det ikke skadelig?

av en eller annen grunn liker gynekologer å foreskrive jern. Jeg var ikke engang gravid og fikk beskjed om å drikke det med jevne mellomrom. og glukose - for å mate babyen, forbedre mors tilstand, øke tonen (de fortalte meg det på sykehuset). begge er ikke skadelige :)

jenter som fødte med anemi pliz fortelle meg hvordan alt gikk?

Gjennom graviditeten var hemoglobin i området 80-85. Hun fødte normalt og blødde lenge. Jeg drakk ikke jern i det hele tatt. Svart kaviar hjalp - hemoglobin steg til 95, men falt deretter igjen. Barnet har det bra. Jeg har hemoglobin 120 i måneden etter fødselen. Barnet får alt, han går først og fremst, og moren kan savne. Men etter fødselen vil kroppen selv komme seg hvis den ikke blir forstyrret. Jeg mener absolutt ikke nødsituasjoner - blødning osv..

Den samme situasjonen. Hemoglobin er lavt, jern er normalt, enda høyere enn normalt. G. forklarte så tydelig ikke hva det var og hvorfor. Men hun foreskrev et jernpreparat. Til hva? Hvis jernet i blodet allerede er utenfor skalaen. 005:

anemi kan ikke bare være jernmangel, google om dette emnet.

Den samme situasjonen. Hemoglobin er lavt, jern er normalt, enda høyere enn normalt. G. så tydelig og forklarte ikke hva det var og hvorfor. Men hun foreskrev et jernpreparat. Til hva? Hvis jernet i blodet allerede er utenfor skalaen. 005:

Jeg observerer samtidig i byens diagnosesenter med en hematolog og en endokrinolog, og så de ba meg om å ikke drikke noe, donere blod i begynnelsen av juni, de vil se dynamisk og bestemme. G sa ikke et ord til meg at jeg hadde lavt hemoglobin. enten er GDC-laboratoriet virkelig bedre, eller har ikke fulgt med.
Det er derfor jeg fortsetter å bli observert parallelt i GDC fordi en spesiell er god, men noe bedre.

Gjennom graviditeten var hemoglobin i området 80-85. Hun fødte normalt og blødde lenge. Jeg drakk ikke jern i det hele tatt. Svart kaviar hjalp - hemoglobin steg til 95, men falt deretter igjen. Barnet har det bra. Jeg har hemoglobin 120 i måneden etter fødselen. Barnet får alt, han går først og fremst, og moren kan savne. Men etter fødselen vil kroppen selv komme seg hvis den ikke blir forstyrret. Jeg mener absolutt ikke nødsituasjoner - blødning osv..


og babyen hadde ingen konsekvenser? ting er bra?
Hemoglobinet mitt er nå 75, jern er også veldig lite, de overføres fra ferlatum til ferrum lek, mens indikatorene ikke vil heve seg. var hos hematologen, sa at vi får tid til å heve, "som fortsatt grunt." men jeg er fortsatt bekymret, konsekvensene kan fortsatt være.

og babyen hadde ingen konsekvenser? ting er bra?
Hemoglobinet mitt er nå 75, jern er også veldig lite, de overføres fra ferlatum til ferrum lek, mens indikatorene ikke vil heve seg. var hos hematologen, sa at vi får tid til å heve, "som fortsatt grunt." men jeg er fortsatt bekymret, konsekvensene kan fortsatt være.

og hvilke. født 9/10 Apgar, utvikler seg utmerket, utvikling er foran jevnaldrende... det er problemer, dermatitt, etc. men det kom på en eller annen måte ikke sammen med anemi. Barnet har normalt hemoglobin siden fødselen.

og hvilke. født 9. oktober Apgar, utvikler seg utmerket, utvikling er foran jevnaldrende... det er problemer, dermatitt, etc. men det kom på en eller annen måte ikke sammen med anemi. Barnet har normalt hemoglobin siden fødselen.

vel, flott)))
bare redd for at det ikke er nok oksygen for barnet

Her er en veldig interessant artikkel om anemi hos gravide kvinner, jeg vet selv at alt dette bare er fugleskremsel, begge svangerskapene var hemoglobin 70, og jeg følte meg bra og barna viste seg å være gode:
http://natur-birth.livejournal.com/35632.html

Det blir fortsatt hardnakket ignorert at anemi er en tilpasningsfaktor under graviditet, og selve utnevnelsen av jernpreparater bidrar til utvikling av inflammatoriske sykdommer hos en gravid kvinne, inkludert nyresykdommer..
Her er hva kandidaten for medisinsk vitenskap M.V. Shvetsov (Perm):
http://naturalbirth.ru/public/shvecov.php

"Baksiden av" jern "hjelper.

Jeg vil gjerne komme med noen kommentarer om denne anmeldelsen. Det som bare var verdt navnet "Infeksjon og jern". Det åpnet med en veldig enkel og kortfattet setning: "Bakterier vokser ikke uten jern"!

Er leserne mine kjent med slike fenomener som følger med graviditet som kolpitt, pyelonefritt, eller enda verre, sepsis hos mor og nyfødt? Få av besøkende på fødeklinikken klarer å leve uten kroniske inflammatoriske sykdommer. Spør deg selv, din familie og venner, når oppstod disse komplikasjonene - før eller etter å ha tatt jerntilskudd? Mange vil svare: "Etter!" Dette er hvordan kvinner i sin egen triste opplevelse (eller på en enkel måte sin egen hud) var overbevist om naturens kraft og visdom: hvis hemoglobinindikatorene under graviditet (samtidig konsentrasjonen av jern i blodet) ikke avtar, forvent smittsomme komplikasjoner. Og ikke bare.

Selv T. Hobbes skrev: "I vitenskapene ser vi etter årsakene ikke så mye til det som var, men hva som kunne ha vært." Hvorfor er de som burde ha forutsett?

Så å si hele det vitenskapelige samfunnet ignorerer offentlig kunnskap. Selv i læreboka for studenter ved medisinske skoler er det en nøkkel til å løse de viktigste problemene med graviditet: “Jernens syklus i naturen oppstår på grunn av den vitale aktiviteten til jernbakterier. De er utbredt i reservoarer som inneholder jernoksid. Autotrofiske jernbakterier bruker oppløselige jernholdige salter av jern som en energikilde for biosyntetiske prosesser i cellen. De omdanner jernholdig jern til oksid. Det resulterende hydratet av jernoksid avsettes i form av en kappe i slimhinnen. Etter uttørking av jernbakterier dannes sump og malm. Akkumuleres i vannforekomster, kan jernbakterier forårsake død av ungfisk ”. (Bakulina N.A., Kraeva E.L. Microbiology. - M.: Medicine, 1976, - 424p.).

Slik arrangeres mennesker: hvis en av livets søyler ikke gir en forklaring, vil ikke flertallet av den uerfarne befolkningen forstå essensen av oppdagelsene, selv om de blir kjent med dem. Men forskere er tause. Selv om alle andreårsstudenter ved medisinsk institutt alltid visste at det er oksygenavhengige (det vil si nødvendigvis trenger oksygen for livsstøtte - aerobes) og oksygenuavhengige bakterier (anaerober). Men det faktum at den første av dem også er jernavhengig, blir fremdeles ikke sagt noe sted i hele Russland. Hvorfor? Sannsynligvis tillater denne sammensvergelsen av stillhet en å fritt utføre total "jernforebygging" av anemi, eller, mer presist, jerntilførsel av smittsomme komplikasjoner hos gravide kvinner. Hvis du husker at på de "sultne" nittitallet ble jerntilskudd distribuert gratis i form av humanitær hjelp fra utlandet, så gjerningens omfang vil forbløffe fantasien til de uinnvidde. En enda farligere visjon om problemet har dukket opp i dag. Dette ble mulig etter publiseringen av I. Medvedeva, T. Shishova ("Det ble beordret å ikke føde", Saratov, 2005). Men alt i orden, selv om det er mange faglige hemmeligheter innen medisin. "
og http://naturalbirth.ru/public/shvecov2.php

Anemi er en måte å beskytte en gravid kvinne mot smittsomme og ikke-smittsomme komplikasjoner i forhold til mangel på T-koblingen av immunitet. En slik konklusjon ble grunnlaget for å utstede et copyright-sertifikat for et intellektuelt produkt (analogt med en oppdagelse i det post-sovjetiske systemet), samt publisering i "Journal of Obstetrics and Women's Diseases" fra Military Medical Academy i 1999, men møtte ikke svar fra kolleger. En merkelig forståelse av forskere om deres plikt ble oppdaget. Nesten ingen er interessert i andres ide, selv om det ser ut som originalitet. Selv om vi advarte og argumenterte for at konsekvensene av ukontrollert (og såkalt forebyggende) administrering av jern til gravide kan være svangerskapspyelonefritt, sepsis hos mor og nyfødt, intrauterin fosterdød, ble vitenskapen stille og forberedt på en kamp fra et bakhold (les: å forsvare en avhandling). Ingen ønsket engang å sjekke, selv om det er flere forskningsinstitutter for fødselshjelp i landet. Tvert imot har dusinvis av teser blitt forsvart på fordelene med jerntilskudd. Men systemet med grunnleggende bevis i dem passer ikke alltid. Samtidig spurte professor Startseva på forumet "Mor og barn" en av ideologene om utnevnelsen av jern til gravid professor Shekhtman M.M. et dusin spørsmål, som ble lovet å bli besvart skriftlig. Sju år har gått siden den gang, men det er ikke noe svar og vil ikke være, fordi argumentene til professor Shekhtman ikke lover å bli bevis på hans korrekthet. (Jeg angrer på å si at det viktigste bevissystemet i fødselshjelp er en referanse til en offisiell myndighets oppfatning.) I forholdene til en reduksjon i fødselsraten i landet, kunne slik uoppmerksomhet på et brennende problem bare forklares med én ting - for å tjene "sin" idé er moderne forskere klare til å gjøre noen ofre (blant de som ikke forstår eller dissens).

For å kunne bli hørt oppstod ideen om å utarbeide flere doktorgradsoppgaver om de negative effektene av jerntilskudd. To avhandlinger ble likevel forsvart, takket være overbevisningen fra professor Startseva og hennes medarbeidere, unge studenter. Og til og med godkjent av Higher Attestation Commission. Likevel, på neste forum "Mor og barn" (Kazan, 2007), som før, uten en skygge av forlegenhet, kampanjer hovedekspertene (men viser ikke) for den obligatoriske utnevnelsen av jern under graviditet (selv i fravær av anemi). Samtidig rapporterer de også om barn- og mødredødelighet. "

Hvem takler henne hvordan?
et jerntilskudd ble foreskrevet sist
noe flytende og ferrum lek tabletter

Denne gangen har jeg klart meg uten anemi, men det er fortsatt tid :))

Som korrigerte jernmangel med hematogen under graviditet?

Selvfølgelig ble jeg foreskrevet ferrum lec. Jeg glemte å spørre om hematogen.

HTML-kode:
BB-kode for forum:

Hvordan vil det se ut?

Selvfølgelig ble jeg foreskrevet ferrum lec. Jeg glemte å spørre om hematogen.
Som spiste / spiser den?
Les fullstendig
+11 Registrer deg og få en mulighet til å rangere materiale, kommunisere i kommentarer og mye mer! ') "> Registrer deg og få en mulighet til å rangere materiale, kommunisere i kommentarer og mye mer!')"> ElenushkaM02/12/201520443 kommentarer
Alle oppskrifter
Oppskrifter fra Povarenok.ruAlle oppskrifter
Makrell i en krukke
En kollega fikk meg til å lage makrell i en bank.
Mer informasjon "
"Falsk kaviar" spredte seg.
Dette er den godeste smørkremen jeg noensinne har smakt..
Mer informasjon "
Potetpuff med ost.
Minimal tid og krefter, og som et resultat veldig.
Mer informasjon "
Rustikk bryllupsalat
Vi var heldige å være blant de inviterte til.
Mer informasjon "

Kommentarer

Og jeg kan ikke få mat (((og bokhvete og lever og nøtter, tvert imot, fra 124 falt til 110, og jeg så maltofer (((på grunn av fallet foreskrev de sorbifer. Kan det hjelpe?))

Jeg spiste 13 ting i løpet av en måned på daglig bokhvete og persimmon) kortere fra 110 til 123, kanskje du bør prøve å spise mat?

Jernpreparatene mine forårsaket en forferdelig allergi i ansiktet mitt, og til og med med ødem, så jeg drakk bare Essentiale! Og nå er ikke hematogen naturlig, ikke på storfe blod, de samme "gleder" fra legemiddelindustrien bare med et sukkerfjell! Spis bedre lever, bokhvete, storfekjøtt og granatepler med granateplejuice! Forresten, jernpreparater forårsaker forstoppelse, og under graviditet er det ikke lett med peristaltikk.

jerntilskudd forårsaker forstoppelse

Det Er Viktig Å Vite Om Planlegging

Utfyllende fôring etter 4 måneder

Nyfødt

Opptil 4 måneders alder er den viktigste maten en baby får morsmelk eller en tilpasset melkformel. I denne alderen begynner magesaft å bli produsert i barnets kropp, tarmveggene tykner og avføringen normaliseres.

Er det mulig å drikke kefir under amming

Ernæring

Hvordan er kefir nyttig for HBKefir tilhører fermenterte melkeprodukter. Det oppnås ved gjæring av melk på grunn av visse mikroorganismeres vitale aktivitet: gjær, eddiksyrebakterier, melkesyrepinner, streptokokker.

Nutrilon® 1 Premium

Oppfatning

EazyPack emballasje 400 g

Spedbarnsformel for babyer fra fødselenNutrilon® 1 PremiumTørr tilpasset melkeblanding.Amming foretrekkes for å mate små barn. Nutrilon® 1 Premium brukes til å mate babyen når amming ikke er mulig, eller som et supplement til morsmelk.

Fuglekirsebær under graviditet

Nyfødt

Hva du trenger å vite om fuglekirsebær for en fremtidig morFor å objektivt bedømme nytten eller skadeligheten av fuglekirsebær, la oss finne ut hva som er inkludert i sammensetningen.